Veckobrev inför v. 17

Hej!

Då är vi igång igen efter påsklovet. Väldigt roligt att träffa alla elever igen! Som vi nämnde kort i förra veckobrevet är det lite ändringar i organisationen under resten av teminen. Här är lite mer information angående organisationen.

Organisation: Från och med nästa vecka kommer Jenny att jobba 50% under resten av terminen pga personliga skäl. Annika som haft barnen på idrotten och Elisabeth som haft barnen i förskoleklass kommer att undervisa grupp 2 några lektioner varje förmiddag, därefter tar Jenny över undervisningen.

Idrotten: Pga av sjukdom var eleverna inomhus denna veckan, v. 16. Men nästa vecka är det dags för idrotten att vara utomhus. Idrottslärarna hälsar att eleverna behöver respektera att man håller sig i gymnastiksalen eller på den plats man är utomhus t.ex. fotbollsplanen och att man säger till idrottsläraren när man ska gå på toa eller dricka vatten. Vi kommer att prata om detta i skolan, men prata gärna med era barn också hemma om detta.

Det går fortfarande att betala in pengar för ert barns antal varv i Skolloppet. Pengarna behöver vara insatta senast 28/4. Ert barn får berätta hur många varv han/hon har sprungit. Information finns på pappret ni fått hemskickat om detta.

Hälsobesök:  Under vecka 19 kommer eleverna på skoltid att gå till skolsköterskan för att väga och mäta sig.

Det går fort nu i slutet av terminen och snart är det dags för sommarlov. Redan nu kan vi informera om att skolavslutningen är den 15 juni kl. 17:30.

Marie, Jenny och  Zophie.

V.17:

tisdag: bad grupp 2 och 3, Matteläxa (se den blå matteläxboken barnen har fått med sig hem)

onsdag: Läsläxa Diamantjakten kap. 22 eller Ving-bok

torsdag: idrott grupp 1 och 3

fredag: Idrott grupp 2, bad grupp 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *