Veckobrev inför v. 23

Hej!

Påminnelse: På skolan har vi förbud mot att eleverna tar med sig egna leksaker, eftersom det lätt skapar konflikter på raster och stör lektionerna. Detta gäller även för gosedjur och fidget spinner. Vi ber er att hjälpa era barn att komma ihåg att dessa leksaker lämnas hemma. Tack!

I veckan tittade vi på skolans talanger, då två bidrag från varje klass visade upp sina dans/sångnummer. Härligt att se alla elever som övat för att ge oss en rolig stund. 🙂

Vi har också under veckan i matematiken pratat om geometriska former, i svenskan har vi fortsatt att skriva våra sagor och i SO/NO har vi repeterat våra månader och pratat om sommarblommor.

Alla elever har nu även fått gå på en aktivitet hos vår bibliotikarie, 3 gånger / grupp. Där fick de ha boksamtal och skriva egna bokrecensioner. Så nu hoppas vi många elever fått bra boktips inför sommarläsningen. 🙂

Måndag den 5 juni är det en klämdag, eftersom tisdagen den 6 juni är en röd dag, Sveriges nationaldag. Ingen skola den 5 och 6 juni.

Utflykt: Onsdag den 14 juni går vi till Annelundsparken. Eleverna får ha med sig frukt, smörgås, dricka och lite fika. Ej godis eller läsk. Kläder efter väder. Vi går i skolan som vanligt kl. 08.00-13.20.

Skolavslutningen är torsdag 15/6 kl 17.30 på skolgården.

Trevlig helg!

Marie, Zophie och Jenny

Kom ihåg inför v. 23:

måndag: klämdag, Ingen skola.

tisdag: Sveriges nationaldag, Ingen skola.

onsdag: läs-/skrivläxa

torsdag: idrott grupp 1 och 3

fredag: idrott grupp 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *