Veckobrev inför v. 50

Veckobrev inför v. 50

I tisdags fick vi se Borås lucia. De sjöng vackert. Vi fick vara med och sjunga några sånger! Vi kommer också att se skolans luciatåg 13/12 men det är tyvärr inte för föräldrar. Barnen får gärna ha en tomteluva eller glitter i håret denna dag, i fall de vill.

Glöm inte att klassföräldrarna fixar julfest i matsalen 19/12 kl. 18. Anmäl er till Natalias mamma 073-7218733.

Julavslutningen är i Dammsvedjans kyrka onsdag 21/12 kl. 10.30. Föräldrarna får tyvärr inte plats. Fritids är öppet som vanligt. Vi samlas kl. 10.00 utanför våra klassrum och går sedan tillsammans till kyrkan. Efteråt promenerar vi tillbaka och därefter är det fritids för dem som behöver det. Ni föräldrar får gärna hämta era barn vid kyrkan kl. 11.00, om ni vill.

Trevlig tredje advent önskar Susanne, Zophie och Marie

Kom i håg v.50:

Måndag: Idrott gr. 1, 2 o 3.

Tisdag: Matteläxa på Nomp klart. Skolans lucia lussar för oss.

Onsdag: Skrivläxa (se nedan)

Torsdag: Idrott gr. 2 o 3

Fredag: Idrott gr. 1

Skrivläxa till den 14/12:

Sista läxa i svenska för terminen blir en skrivläxa, istället för läsläxa. Skrivläxan är att eleverna ska fantisera hemma om några olika rymdvarelser och skriva ner sina tankar om dem. 

I onsdags 7/12 fick de med sig en stencil med rymdvarelserna och instruktioner till uppgiften. 

Skrivläxan tar de med sig tillbaka till skolan den 14/12. Då ska de få berätta för gruppen om en av rymdvarelserna de skrivit om.

rymdvarelser

Läsläx-boken (Diamantjakten eller Ving) tillsammans med den lilla blå boken samlar jag in över jullovet. Om du inte redan har lämnat in din läsläxa, ta med den till skolan så snart som möjligt. /Zophie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *