Veckobrev inför vecka 14

Hej!

Nästa vecka är det utvecklingssamtal för några av er.

Klicka på länken för att se vilken tid ni har: http://kompassen2.se/252-2/

Planen var från början att ni skulle få hem underlaget inför samtalen idag fredag den 31 mars, men det blir ändringar. Underlag för utvecklingssamtal kommer hem till er antingen på måndag den 3 april eller fredag den 7 april. Ni som har samtal v. 14 får hem underlagen på måndag den 3 april. Ni som har samtal efter lovet får hem underlagen fredagen den 7 april.

Skolloppet: Fredagen den 7 april kommer hela skolan att delta i Skolloppet1:) Loppet organiseras av Team Rynkeby och är Nordens största välgörenhetslopp. Mer information om Skolloppet skickar vi hem till er på måndag. Pga skolloppet har grupp 1 ej bad denna fredag.

Information från Kompassen Fritids: De behöver äggkartonger inför påskpyssel. Har ni några hemma, lämna dem gärna till fritids.

Allmän information till vårdnadshavare på Kristinebergskolan från idrottslärarna. Av hälso- och hygieniska skäl är det viktigt att eleverna byter om inför och efter, samt duschar efter varje lektion. Hjälp gärna barnen att komma ihåg ombyte. För att minska skaderisken är det bra om eleverna har en bra och stabil utomhussko. Nu när vi är ute är det viktigt att tänka på att ha kläder efter väder.Är eleverna i skolan anser vi att de kan delta i undervisningen. Vid vissa fall kanske man inte kan delta ”fullt ut” men då har vi anpassade aktiviteter. Skicka inga ”lappar” utan ring, sms, pim eller mail om det är något som ni behöver förmedla eller undrar över. mobil: 0766230760

Kom ihåg inför vecka 13:

Måndag: idrott grupp 1, 2 och 3

Tisdag: bad grupp 2 och 3, matteläxa (matteläxboken och Nomp).

onsdag:  läsläxa Diamantjakten kapitel 20/Ving-bok.

torsdag: Idrott grupp 1 och 3

fredag: Skolloppet! EJ BAD grupp 1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *